將乂軍 發表於 16-6-2008 03:59:13

2019年既車仔陣(winning08)

GK.保方(重生)
rb.卡富(重生)CB.馬甸尼(重生)CB.史譚(重生)lb. R.卡路士(重生)

DMF.派路(重生)

rmf.尼維特(重生)                                       lmf.傑斯(重生)

AMF.r10(重生)

ss.美斯
                              cf.R9(重生)
後備:雲達沙(重生).沙治奧拉莫斯.尼斯達(重生).里奧費迪南(重生).馬些路.林柏特(重生).禾確特.尼赫治(重生).保贊.恩沙基(重生).朗尼.亨利(重生)
有咩位可以轉下...?
同埋到呢個時候有咩人好用...?

[H]csyuenl 發表於 16-6-2008 07:21:28

你正選果班後衛有3個係身位高但跑得慢
一比人扭過就追唔番
用尼斯達同里奧打中間可以彌補到追度上差距

shing1990 發表於 16-6-2008 15:29:02

d人點重生嫁??\????????

[H]csyuenl 發表於 16-6-2008 15:57:34

退休後等半季到交涉週就會搵得番

將乂軍 發表於 16-6-2008 21:31:22

回復 2# 的帖子

我馬甸尼速度升到93了...
但尼斯達速度得77.里奧就更惡劣...得72

[H]csyuenl 發表於 16-6-2008 23:00:55

我真係想睇下馬甸尼條成長線係點

不過你點升都冇用
agility係唔會升
馬甸尼點樣都係唔靈活

我諗尼斯達同里奧重生左冇耐
能力係差D

將乂軍 發表於 17-6-2008 23:09:48

原帖由 csyuenl 於 16-6-2008 11:00 PM 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我真係想睇下馬甸尼條成長線係點

不過你點升都冇用
agility係唔會升
馬甸尼點樣都係唔靈活

我諗尼斯達同里奧重生左冇耐
能力係差D
我個馬甸尼條成長線...
馬甸尼依家先28歲...依家仲有得升
尼斯達都21歲了...但能力值都仲係冇咩點郁過咁-,-
里奧我將佢賣左了-,-
換左個叫palmieri既中堅...23歲.

[H]csyuenl 發表於 17-6-2008 23:18:51

真係唔明點解開頭17歲頭果陣
條線同基本成長線差咁遠

我真係唔覺得擺派路做DMF好
我唔知佢咩能力啦
但係應該防守同身位都唔多好

將乂軍 發表於 18-6-2008 02:29:38

回復 8# 的帖子

馬甸尼條線最左手邊果度唔係17歲架-,-最左手邊係23歲-,-因為拍攝問題所以睇錯-,-
派路用佢打防中主要係用黎做二傳的-,-中堅搶到波就比佢做分波

[H]csyuenl 發表於 18-6-2008 08:41:43

dmf主要係做第一道屏障
下下都靠中堅先搶到波
條防線係有問題
即係好似皇馬岩岩冇左馬基利尼果陣
防線形同虛設
頁: [1] 2
查看完整版本: 2019年既車仔陣(winning08)