Ka武 發表於 21-6-2008 19:01:51

行路好慢同跳得好矮
有無得行得快d,跳高d

jim94 發表於 21-6-2008 20:26:38

回復 173# 的帖子

如果你係賊, 2轉有招速度激發
再唔係既, 沖速/跳卷囉

魔劍仇 發表於 23-6-2008 00:16:28

我想問而家港SER梅之鏢要幾錢?
同埋肥肥頭有咩用,
值幾錢?
唔該哂..

hihihi7 發表於 23-6-2008 07:19:44

肥肥頭是做任
肥肥頭值1000-1500

另問
司馬遷 和小幫手任我點click都click唔到

BrYaNcHeUnG 發表於 23-6-2008 11:29:09

原帖由 魔劍仇 於 23-6-2008 12:16 AM 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我想問而家港SER梅之鏢要幾錢?
同埋肥肥頭有咩用,
值幾錢?
唔該哂..
依家d標d價錢比以前跌左好多 ...
我記得 12月個陣d梅標值 300w - 450w
依家? 100w - 150w...
真系跌左好多 ... 我個幾組梅標想賣都賣唔出 =3=

肥肥頭可以用來解任 ...
d肥肥頭通常npc就 100蚊 (是這個價嗎?)
如果你想賣比其他人既話 ...
去自由市場 (廢話) 賣
d肥肥頭會根據唔同時段有唔同價錢 ...
售價可以由 150蚊 - 1w 一個
我建議你首先由 2000 開始減落去
睇下有無人易你囉`
同常都要叫好耐 =]
祝你好運 xd

lovekwan039192 發表於 23-6-2008 12:42:45

依家有玩台楓既人,我想知用邊個 跳版 (*吾知系吾系=_=)

同有冇人可以加我msn 教我 我吾系好明

msn:
l.0ve_kwan@hotmail.com

garycoolman 發表於 25-6-2008 18:37:46

童話村係咪有d任務未開??

紅豆冇任務接 拎唔到書wo

雞銘 發表於 25-6-2008 21:29:35

新手問一問,,,
我有隻狂戰,,43lv,,55敏其他力= =(好似100幾到,,唔記得~.~)
不過打怪成日miss= =,,有冇d裝係加命中但係又唔洗太多$$=0="
我得200m- -

jim94 發表於 25-6-2008 23:12:37

去昭和村溫泉裡買一件浴巾(好似3萬定5萬)
跟住去墮落城市坑渠裡2個地圖
同個佬買10張套敏100% (35000x10=35萬)

咁就有10敏啦~

唔夠既. 再用15張動物皮整個工地手套
去玩具城左面座塔44樓買5張手敏100% (34000x5=17萬)

又多5命中啦~

再唔夠既. 之前解超綠PQ有冇綠色斗笠? (最貴20萬有交易)
冇就問人買
有3敏架 ;)

hihihi7 發表於 26-6-2008 07:32:06

求求

版主們,
搞搞佢...

弓手的教學文章
集中帖(較舊)
http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2095926
指定的主題不存在或已被刪除或正在被審核,請返回。

我卡左
頁: 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27
查看完整版本: :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)