sunny000002 發表於 29-7-2010 21:32:58

點解 韓,土同西會比人禁??

西班牙有咩 特別...吾洗升級成本果度太屈= =?

abc121212 發表於 29-7-2010 22:25:17

因為多攻+上又夠屈~我玩dota+兵堡~玩e~d文明~d人都ag

Viscount 發表於 30-7-2010 14:12:27

3種特殊兵都係屈機火熗隊 馬戰車

sokaming10 發表於 1-8-2010 13:18:16

韓:投石車+馬戰車+吉吉=屈機
土,西:火燴屈機

aho1019 發表於 1-8-2010 18:56:44

係綠亞來講算屈d囉

經濟資源方便就唔關事
3個都係城堡兵太勁
開頭就唔算勁 但如果龜到就好屈下

faiace 發表於 3-8-2010 12:57:02

西土開頭城初就已經屈機
幾隻西火就可拉死你一隊騎士,因為太高攻力,射一次殺一隻騎士
土火仲高攻力過西火,而且有8射程 射埋你城鎮都仲得
韓馬車城初相對西土火無咁屈,但帝左有9射程同埋多血,帝後最屈

[H]痴線多利 發表於 4-8-2010 20:30:23

其實係1.0 d弓兵太屈機(1.0c 好似已經無禁到?!太耐無上zone玩1.0c唔記得左=v+), 韓國馬車更係其中最屈機架佼佼者, 首先馬車城堡已經150血,3+2箭防,9+2攻,仲要有5+2射程 ,仲要好平(80木,60金)(當然1.0c改左弱番),精左更加係所有弓兵克星,就算西火,土火,對射都唔夠佢來(更係啦精左有成6+3射程,4+4箭防,200血=v=)就算係近身兵種馬車一但海起都好難破,加上又有超遠射程技石車,1.0禁國之首當之無愧
土火本身攻高,火炮又遠,除左無遊俠同垃圾兵廢之外,都算屈機
西火本身高攻多血行得快防高,科技又齊全,可以話係全能民族
當然佢地3國係主要因為城堡兵勁先比人叫做禁國,
當然比我講緊係韓國最屈,西火第二,土火第三,

咸濕阿伯 發表於 11-10-2010 00:30:52

鷹勇夠打馬戰車

honghong1129 發表於 14-10-2010 22:05:20

哈哈

bbc200820082008 發表於 20-3-2011 01:15:58

佢地的UU 太勁
頁: [1] 2
查看完整版本: 點解 韓,土同西會比人禁??