標題: .: NAMELESS :. ..{ 加多張[ 已加了BH ] } [打印本頁]

作者: `小鼠§﹡    時間:
標題: .: NAMELESS :. ..{ 加多張[ 已加了BH ] }
yoyo`大家好.w."*,,我巧耐冇開POST NA-   -",,

洗完機`裝番個PS`就整左2張相出黎 .w.",,

我就幾鍾意的說`但我覺得應該有d地方改善下`希望大家比D善意GE批評啦-v-!

`[ 兩幅圖都係就咁CUT個人出黎,,而其他都係我自己1手1腳整的`BH 唔係我整-v-]`

GO~!`

1) 簽名黎`我完全唔知加咩字好-  -`比比意見吧!

2) 本來想做頭像`點知整大左-w-!!"..幾鍾意右上個個BH-v-! 我覺得好美呢~
    "BY MOUSE"個個..本想放係右下的`但我冇中間D字GE字型-  -`唔知你地知唔知呢個咩字型黎?

--------------------------------------------------------------

3) 今日趁老公番學`偷ON佢個AC影的-v-! 仲除左佢d變身器`再黎XDD" 好彩同我UP緊LV D人送左幾件比我姐~ thzzz"
    `幅圖,,好似怪怪地`i mean..右下個個BH",,好整襯~3~!! 唔該~意見!!

---------------------------------------------------

呢張冇CUT背景-V-"..冇咁空咁吧~~?*..
個MOUSE`放個個位都OK-V-!!"

請住回呀`意見意見>v<!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

因為好多人想話要我D BH"那我順應要求..upload比你地吧-v-"..(那差唔多係我全部的BH了`希望你地鍾意啦)

作者: siu芷    時間:
我覺得幾好呀-w-....
諗唔到有咩可以話-v-
原帖由 siu芷 於 28-1-2008 17:23 發表
諗唔到有咩可以話-v-

HA`咁誇獎我呀XDDD-   -",,
但總覺得"BY MOUSE"..有點唔岩FEEL- 0 -"

加多張先.____."岩岩整好呀又XD*
作者: 凸你老母    時間:
影得好好 加工好好
整體好好 潛水真好
[謎之聲:唔好再Up廢話]
逃∼!
我覺得你加名既位幾好丫.__."
好過我-w-
作者: ﹡烙影°ㄨ    時間:
被逼上黎睇..睇老婆既圖XDD///
我都吾知講咩好...始終都吾識呢D野嘛,,;P
不過你整成點我都會話靚的=D呵呵
作者: 。SuperSYin。    時間:
好 空 ._________. "

BRUSH 好靚 A__A 比我 @V@
作者: §男孩子*    時間:
2張都幾靚~~~
不過第1張隻人好似好孤獨=0='"!!!
作者: S!U`Y!=]    時間:
wa好令wor;;
我想要你d bh多d姐a__a
可以試下加d英文句子 斜上去咁-__-
好中意你d bh添-.-!
copyright整蒙dd 小小好啦- - 好似會好d..
d圖cut得好令`
淡化-__-?總之第2幅戈個效果我幾中意-0-.."
簡單得黎又吾會話單調-v-

suppppp x]

岩岩諗到..第一幅..戈d波點好似順住視線咁去..-v-
系左下角加d野..好似凝視佢咁.
加你老公個頭落去xD對望咁 不過淨系個頭小小 0K..成個人就會太怪

加油<3
作者: ‵白羽★希〃    時間:
WOW"....上次你比我睇張圖wo XD"..
都話左令架啦-333333-

我都係好鍾意你d bh-3-`"
原帖由 §男孩子* 於 28-1-2008 21:59 發表
2張都幾靚~~~
不過第1張隻人好似好孤獨=0='"!!!
原帖由 。SuperSYin。 於 28-1-2008 21:22 發表
好 空 ._________. "

BRUSH 好靚 A__A 比我 @V@

你指第1同第3幅?..

第1幅`我本來有張整我同老公ga..但cut得唔靚`冇放出黎-v-

第3幅`我想好似第2幅咁整多幾個人`但唔多靚= =!"..maybe個黑色框框太大吧?!!"..

原帖由 S!U`Y!=] 於 28-1-2008 22:37 發表
wa好令wor;;
我想要你d bh多d姐a__a
可以試下加d英文句子 斜上去咁-__-
好中意你d bh添-.-!
copyright整蒙dd 小小好啦- - 好似會好d..
d圖cut得好令`
淡化-__-?總之第2幅戈個效果我幾中意-0-.."
簡單得黎又吾 ...

D BH`我之前搵落`聽日比你地;]"..趕住回&訓*
我知呀-.-我想加英文句字的`但諗唔到加咩-.....-0rzz"
咩叫淡化?個幾個人`我係用..um...禁alt指住1度`跟住係第度再畫多個出黎囉-0-''不懂的話`明天再說`

原帖由 ‵白羽★希〃 於 28-1-2008 22:44 發表
WOW"....上次你比我睇張圖wo XD"..
都話左令架啦-333333-

我都係好鍾意你d bh-3-`"

-____-"結果冇p0st我同老公個張xd..d bh明天比你地吧=.=媽媽鬧到我趴街了..gd nite"

其實想講好多意見...
但原諒我唔識表達-__-
to 小芷:
-0-"你用圖示/極長ge字都得ga-v-`
大家1齊討論下`不錯的..要zzz了`good nite
thz你的bh`>3<""....
原來有2張bh我自己都有a___a`"
作者: 甜﹏甜.屋    時間:
-______-小鼠正相真的好令
作者: 笨雪豬〞    時間:
@o@幾令牙我覺得...
d bh都令喔-v-
十卜鼠鼠...{{我都好耐沒整圖了-___-}}
作者: david200938    時間:
幹嗎個個都係話幾好,,唔錯,,好靚咁GA-   -",,唔好為左回覆再回覆!!!*

RE甜甜屋:
THZ"但係係間唔中先整得靚*你睇下我樂古個比賽個張相..靚到唔靚-,-",,
你D BH,,好多都見過-3-
作者: 小夜*    時間:
補回來了-0-`
最後果張..
2個角圓角`2個角尖-0-`蠻怪-0-`
同埋-0-d字..
1.字體同張圖果個吾同..我覺得怪-0-
2.應該放返系白色位..廢事整到張圖吾知點咁=~=
同埋..仔細睇的話..
會發覺cut得麻麻-0-

<-----分隔線----->
目的只為偷bh a_a
原帖由 小夜* 於 29-1-2008 19:10 發表
補回來了-0-`
最後果張..
2個角圓角`2個角尖-0-`蠻怪-0-`
同埋-0-d字..
1.字體同張圖果個吾同..我覺得怪-0-
2.應該放返系白色位..廢事整到張圖吾知點咁=~=
同埋..仔細睇的話..
會發覺cut得麻麻-0-

目的 ...

終於..回番拿-v-"..呵*

最後個張..我都覺得好怪呢- -..諗緊辦法"
D認..應該用咩字型呀 -   -"洗左機‥之前DL落GE字型都冇晒喇..(淚奔.."
我D CUT人技術麻麻-~-"..之前個2張..1CLICK..就好靚咁CUT到出黎- -..
呢張..OMG!!
作者: 小庭*    時間:
sup brother's wife xddd
作者: 小夜*    時間:
標題: 回復 21# 的帖子
那個..
我對photoshop還是沒什麼研究的啦xDDD..
通常都系跟住教學做-~-`
冇乜特別自己去試果d..*
原帖由 小庭* 於 29-1-2008 23:01 發表
sup brother's wife xddd

HAHA..LONG TIME NO SEE了..=V=
我吾明點解你地可以哂甘多時間去整圖-.-{文不對題}
原帖由 ﹡烙影°ㄨ 於 29-1-2008 23:17 發表

HAHA..LONG TIME NO SEE了..=V=
我吾明點解你地可以哂甘多時間去整圖-.-{文不對題}

haha..你知你文不對題就ok了-___________-...
記得要回返主題..orz
----------
其實..我對刷人冇乜耐性=______-=
um..有冇聽開英文歌ah?
試下加歌詞上去-__-`
原帖由 S!U`Y!=] 於 30-1-2008 00:28 發表
um..有冇聽開英文歌ah?
試下加歌詞上去-__-`

有GE`但1時諗唔起邊D好",,
而且..我傻更更地..DEL晒D歌- . -",,

有冇人可以教我CUT人\ ^ /..
成日CUT得辛苦*',,但又唔係CUT得好靚- . -"想死咁制!
原帖由 `小鼠§﹡ 於 30-1-2008 21:08 發表

有GE`但1時諗唔起邊D好",,
而且..我傻更更地..DEL晒D歌- . -",,

有冇人可以教我CUT人\ ^ /..
成日CUT得辛苦*',,但又唔係CUT得好靚- . -"想死咁制!

我教u cut喇-_____-";P
‵我覺得你整既圖好靚嫁@V@":victory:
原帖由 ﹡烙影°ㄨ 於 30-1-2008 22:17 發表

我教u cut喇-_____-";P
‵我覺得你整既圖好靚嫁@V@":victory:

細佬你邊靠得住=v=
你試下用遮色片cut圖@.@
作者: 邪.HANGz`    時間:
令到吾知有乜好講-3-''
不過吾知點解感覺好孤單-~-'
同埋..
你d bh好令xD'
遮色片CUT?姐系點-0-?!
我cut圖好樣衰t3t`
小怡ge mix ban好得=v=
原帖由 小庭* 於 31-1-2008 00:41 發表

細佬你邊靠得住=v=
你試下用遮色片cut圖@.@

唔明咩黎‥"..講解下0k`? Miss Ting a__a"

原帖由 邪.HANGz` 於 31-1-2008 14:35 發表
令到吾知有乜好講-3-''
不過吾知點解感覺好孤單-~-'
同埋..
你d bh好令xD'

ha`你太過獎了a___a"..
我都唔知點加野好`LONELY><~!"
而且我主要都係整個外框-~-!!"..
D BH好易搵到姐~3~!!"..

我都想知...點樣用遮色片cut`圖*.____."
可唔可以教教/3\?!"
原帖由 ‵白羽★希〃 於 1-2-2008 22:30 發表
我都想知...點樣用遮色片cut`圖*.____."
可唔可以教教/3\?!"

咩係遮色片=________=...
作者: 瑩*    時間:
我覺得第一果張右上果個bh加得好令-0-
幾時我先可以整到甘令既野出黎- -
原帖由 瑩* 於 1-2-2008 23:21 發表
我覺得第一果張右上果個bh加得好令-0-
幾時我先可以整到甘令既野出黎- -

我咁ge 笨蛋都可以整到咁..你實可以整得靚過我的-3-!*,,
第一張,,右上個BH係用點點BH印,,THEN用變暗/顏色加深GE圓形BH黎擦個形出黎之嘛-V-",,EASY~
作者: 。SuperSYin。    時間:
我諗遮色光片係唔係姐係快速蒙片 .__.
開左之後 用 brush 油走d 唔要既地方 .__.
之後再番去普通模式..
按 del .__.
冇記錯好似係感 ..

另外我諗丁用咩 font a__a
JaneAusten <<
http://www.dafont.com/jane-austen.font

得閒可以去上面個網搵下字型, 正:lol
作者: ☆雲☆    時間:
最後個最好正斗~!!!
原帖由 ☆雲☆ 於 2-2-2008 19:11 發表
最後個最好正斗~!!!

you mean`最後個張整`..老公著斗?*

原帖由 。SuperSYin。 於 2-2-2008 09:03 發表
我諗遮色光片係唔係姐係快速蒙片 .__.
開左之後 用 brush 油走d 唔要既地方 .__.
之後再番去普通模式..
按 del .__.
冇記錯好似係感 ..

另外我諗丁用咩 font a__a
JaneAusten  

*w*`哇! 正呀*..好靚個字型*
我前日先去過睇,,超多,,都DL左勁多,,*
但睇唔到你個隻x]",,thz  ah!!
試下用你個方法整下先-V-!!*

作者: 〝*啊☆羽﹏    時間:
-3-被忘記了。不過算吧!
媽媽做的圖是最『棒』的-v-
如果我加我,可能會加一點色彩
作者: 雞昌大人    時間:
個圖都幾好啊。
唔使加D咩
原帖由 〝*啊☆羽﹏ 於 4-2-2008 13:45 發表
-3-被忘記了。不過算吧!
媽媽做的圖是最『棒』的-v-
如果我加我,可能會加一點色彩

-ˇ-!`邊有忘記你*,,最近好少見到你ON星夢-  -"
最『棒』的..+左個『』咩意思喎- ^ -!!"
你加你?*,.我想知係邊加D色彩會好D*,,U MEAN COLOR OR PATTERN?
我覺得最後果張個黑框有少少怪...
講吾出但系比人個感覺吾多順眼- -
原帖由 瑩* 於 5-2-2008 00:43 發表
我覺得最後果張個黑框有少少怪...
講吾出但系比人個感覺吾多順眼- -

是嗎><?!!`係咪個形狀問題-___-!?"
應該系...不過整體我覺得你用漸變色用得好令
原帖由 瑩* 於 5-2-2008 01:03 發表
應該系...不過整體我覺得你用漸變色用得好令

..-口-`漸..漸....漸變?!"....連我用左係邊都唔知-___-!!!"..
真係Orz*..可以話我知嗎-~-?
作者: 笨☆小魔    時間:
好令呀._.
加油,,貼多幾張上黎睇
作者: 糖糖笨*    時間:
唔知回咩-口-
因為你回過我果個post所以黎sup你-  -+
好令丫 對你d bh勁有興趣lo\口/hohoho
原帖由 笨☆小魔 於 5-2-2008 11:27 發表
好令呀._.
加油,,貼多幾張上黎睇

都唔係GE..仲有好多改善GE地方-V-"所以先POST出黎比你地比D意見*
.___."我邊UP LV邊整的*..唔UP LV,,會冇心機整的-v-"怪人1個XDDD
所以整一張都好花時間-   -!*,,因為只能趁引手引怪個時去整,,所以...最後個張..整左6HRS-,-""
原帖由 糖糖笨* 於 5-2-2008 11:46 發表
唔知回咩-口-
因為你回過我果個post所以黎sup你-  -+
好令丫 對你d bh勁有興趣lo\口/hohoho

ha-3-!"..比D意見囉~"
我D BH..好易搵到JA-__-`咪又係個D BH網`但要好有耐性去睇囉-~-!",,
THZ YR SUP *w*v"

作者: 邪ξ小愛〞    時間:
加dlove句lo
好靚呀
可吾可以幫我整呀
原帖由 `小鼠§﹡ 於 5-2-2008 10:04 發表

..-口-`漸..漸....漸變?!"....連我用左係邊都唔知-___-!!!"..
真係Orz*..可以話我知嗎-~-?

- -
i mean 系dBH度- -
改做似漸變你會吾會明少少- -
原帖由 瑩* 於 5-2-2008 18:24 發表

- -
i mean 系dBH度- -
改做似漸變你會吾會明少少- -

明了..`其實好易整-~-!!*
原帖由 邪ξ小愛〞 於 5-2-2008 14:50 發表
加dlove句lo
好靚呀
可吾可以幫我整呀

.__.`回左你個pm`你想整好似呢隻咁GE STYLEㄚ?
還是其他@3@?!*,,

原帖由 `小鼠§﹡ 於 5-2-2008 18:37 發表

明了..`其實好易整-~-!!*

其實知道點整都好易整...
可惜我吾知點整a___a"
作者: ︴傻小琪”    時間:
好令啊>w<

多謝分享>3<
作者: 小瑩+]]    時間:
整到勁令,,
不過吾知點解覺頭幾張個人同個底吾多夾甘..囧`