打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [Naval Voyage] -在迢迢萬里的大海上重新演繹激烈的二次大戰

有人黎搶客仔tim-_____-"(講笑-.-我多數係休閒論壇叫人的,唔阻你地la-.-)
回復 支持 反對

Originally posted by 膠k---影子 at 2006-10-3 20:41:

再試多幾次
真係唔得去呢個玩http://nnfgz.com/nf/c1.php

咪咁過份la你- -
回復 支持 反對

係歷史中除左科羅拉多級之外其他美國bb2全部都係用14"嫁wo
內華達號甚至係用得15度角21公里射程既14"添@@
咁你地有冇封哂d 16"炮呀._.?
仲有歷史中既km40防空炮好似係陸基炮而冇艦載板嫁wo,咁你地又唔封?
仲有歷史中iowa級既速度係33knt,咁你地set死左bb行得30knt咪有問題?
(雖然我唔知你地開左iowa未-.-)
仲有係二次大戰中戰列艦已經係過時,係由航空母艦作為戰鬥既主角,但聽講你地好似冇咩人開cv啵-.-前幾日仲見到你地話得1隻cl其他全部係ffdd冇哂bb添@@
仲有就係我地而家用緊既最新板NNFNEO(唔知你地轉左未呢-.-)既系統需求已經變到好高(因為畫質改善既關係),RAM都要成1GB,所以部機唔夠勁既人有d lag係唔出奇,如果真係lag既話其實係可以將隻game改做256色運作,令部機既負荷會少d咁就會冇咁lag啦~
p.s:我係澳洲dl香港既file仲慢過56k但點解我唔lag呢?
而且我地個新板有裝填按鈕,護航艦系統,長方形全地圖雷達,入港快捷鍵,teamspeak2(者係有得係玩緊個陣同其他玩家溝通),唔知貴server又有冇呢?

講真,得個講字係冇用的,睇下人流就最實際._.
唔知你地server琴日最高峰個陣有幾多人online呢?
我地就得78人on,我都知好少-.-因為hkcee搞到廿幾人潛左水冇玩....
但係暑假個陣有成百幾人on添嫁@@(當時仲要因為更新而封左新帳號註冊...)
最後都係要睇下d玩家既選擇先最實際-.-

[ Last edited by 格劍大師 on 2006-10-5 at 03:27 PM ]
回復 支持 反對

你地個邊好似係d aa唔夠勁先D飛機先加價bo-.-
又話d魚太粗太易命中而加魚價仲要封埋北上先好野@@
我地le邊有戰機3有km40有電腦控制既護航aa艦,所以成日搞到冇哂spy成個場黑哂=.=
ndd打15k會唔會少左d-.-?我用隻5"單ffx都打20kbo- -
仲有如果要玩技術既話我地le邊應該好好多-.-起碼磚頭炸彈同魚要扭用大和都扭到
如果d bb真係成日平射我地個ser而家就唔會係度嘈成日比aagun同戰機打爆jj搞到拉唔到距了-.-
而且你地又冇得扭磚扭93魚網扭炸彈打變高飛機避戰機又冇得偷渡打cv,挑戰性何來更高呢-.-?
最搞笑既係你地ser既bb比dd同cl sm到而家冇人用bb@_@你地仲有人會拉距嗎@@?(乜bb唔係應該有護航船係左右嫁咩@@?)
仲有呢其實如果用ap彈打冇甲船既話佢既攻擊力一定唔夠he light多嫁-.-(我地le度個個都用light彈所以le樣野係知得好清楚)
仲有你地ser好似好耐冇開gw la呵-.-?減到10個人就開到gw會唔會少左d呢-.-?
仲有我地nnf有4隊官服時期既老牌艦隊:盟軍,無畏,pgir,仲有af,貴ser唔係真係得廿幾個nf1玩家咁少呀-.-?
p.s:我部laptop既性能
CPU duo t2400
1GB RAM
X1600 display
再加連去香港慢過56k既"6m寬頻"都唔lag(琴日八十幾人on我都冇lag._.)
你lag我真係冇野好講lu~.~
p.s:我地ser既o1有得用11"x3L嫁@@

[ Last edited by 格劍大師 on 2006-10-7 at 07:05 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by hk12003 at 2006-10-7 20:51:

AA係唔夠快,唔係唔夠勁,以免ak砲(我未reset前 ak砲7支3"x2打沉過架bb.........)

魚價唔係加好多,你會用既,就會賺$,我地個個都唔like魚,而且北上93魚1面5支x3

戰機3,km40我地都有,spy我都成日打= ...

唔係我要串,係你個yim係我地個post度話要比先既-.-
(我得百二中階用英國個支2秒幾3秒reload既5.25'x2都打到成千蚊jj wo- -,reload慢就一定打唔到野?)

p.s:樓上個位覺得船廢比人屈唔緊要,nf有樣專for新手既閃電戰嫁@@

[ Last edited by 格劍大師 on 2006-10-8 at 07:53 AM ]
回復 支持 反對

咁你地話reload慢打唔到jj嗎-.-
我地le度1隻cv閒閒地要對住7-8隻aa船(未計ai同戰機-.-)
7隻jj好快比人分哂.................
回復 支持 反對

原帖由 chuntang.f22 於 2006-10-25 20:31 發表

唔係話整船要整好耐嫁咩=.=

係其他nf你一買就有了=.="
回復 支持 反對