打印 上一主題 下一主題
收起左側

終於決定左二轉轉咩職!!!!

你有幾時見過佢d解釋係岩既姐= =
你睇佢地d q&a啊麻@@
jimmg12 發表於 17-6-2011 22:11

咁即係唔需要灼傷啦?

同埋係發動一下定係短時間先== 呢度又邊度講
回復 支持 反對

咁即係唔需要灼傷啦?

同埋係發動一下定係短時間先== 呢度又邊度講
落難軍人 發表於 17-6-2011 22:37

係元素问答专用贴[烈焰女王、寒冰女王]度睇既=__=
灼烧之手
所有火属性攻击释放的时候,有18%的几率触发此技能。触发之后攻击技能伤害+20%。比如火球打了1W伤害,触发灼热之手后伤害会变成1W2。CD是3.5S,总体来说还算不错的。
回復 支持 反對

係元素问答专用贴[烈焰女王、寒冰女王]度睇既=__=
灼烧之手
所有火属性攻击释放的时候,有18%的几率触发此技能。触发之后攻击技能伤害+20%。比如火球打了1W伤害,触发灼热之手后伤害会变成1W2。CD是3.5S,总体来说还算不错的。
jimmg12 發表於 17-6-2011 22:39

咁火爆有得玩啦 @@"

不過又係頭先同一個問題== 佢舉左個例子係一下過傷害既例子

又無提及持續性輸出果D又計數

佢係你發動果一HIT追加定咩先

就係未搞清 佢追加果20% 係你果HIT 定係成招技計
回復 支持 反對

咁火爆有得玩啦 @@"

不過又係頭先同一個問題== 佢舉左個例子係一下過傷害既例子

又無提及持續性輸出果 ...
落難軍人 發表於 17-6-2011 22:46

咁就要等二轉等我做你人肉測驗器先知~_~
回復 支持 反對

咁就要等二轉等我做你人肉測驗器先知~_~
jimmg12 發表於 17-6-2011 22:50

所以 搞左咁耐

問題一就係比多玩果個"灼傷" 誤導

問題二就係無人知係成招技定技寫既%定係果HIT 追加  囧

元素我都升緊
星期二應該40到
回復 支持 反對

所以 搞左咁耐

問題二就係無人知係成招技定技寫既%定係果HIT 追加   ...
落難軍人 發表於 17-6-2011 22:55

你有疑惑米睇果d q&a= =
回復 支持 反對

你有疑惑米睇果d q&a= =
jimmg12 發表於 17-6-2011 22:57

now走去睇緊
回復 支持 反對

所以 搞左咁耐

問題二就係無人知係成招技定技寫既%定係果HIT 追加   ...
落難軍人 發表於 17-6-2011 22:55

我望過你既加點法 見到有好多錯處-3-

你唔點冰盾<---e個已經錯 因為你少人個盾 個防禦係差好遠

而且e個係救命技 有咩事都冰住人地先 因為元素唔似魔導 冇得傳送

加上你可以點冰爆 因為冰爆人地食左係會再增加凍傷 但火爆你一出左就冇燒傷

而且你可以將冰技全部做前置 而32lv果招冰可以點1下 因為1lv已經好痛

而且毒雲e招 pvp通常係先冰注 整高人 再冰牆 之後再毒 咁樣就已經令對方起唔到身架啦=]

以上係我玩元素咁耐既經驗 你可以未必跟既
回復 支持 反對

你咁得意= =玩火元素點冰爆唔點火爆=___=

uowan.com/2zmnq/?xNo79PCpSYJOr-phVVWT95|148$309$40&ifr=sale ...
jimmg12 發表於 17-6-2011 19:43

其實毒雲唔洗加咁高 因為元素主要既技係冰+火 而不是暗

因為當加屬性功擊係唔可以冰+火+暗架<--廢話

所以毒雲我覺得+12lv 有3舊毒雲就夠 因為毒雲始終唔夠火/冰既技高功

所以加咁高對元素都唔算有太大幫助
回復 支持 反對

我望過你既加點法 見到有好多錯處-3-

你唔點冰盾
Siu乂小聖 發表於 17-6-2011 23:28

我再探討

而家再研究返隻魔導先 -0-

岩岩睇左人地POST同諗諗下 都好似係激光二轉好似好D -__-

打王開時空 暗系主要都係重力球EX同三波

光系開時空 開神秘黎玩三波仲正== 聚能激光EX係就係慢既
不過我諗時空左單放激光EX同三波應該都夠做 -0-

同埋岩岩睇到原來軌道激光係30秒CD咁鬼爽

咁我要決意轉呢隻啦== 隕石本身大愛 而家可以行開
回復 支持 反對