打印 上一主題 下一主題
收起左側

(龍心) 絕心衝擊動漫節

回復 40# Msz.Shiranui

去版主帖講返要改既處理方法同版規 謝
回復 支持 反對

回復  Msz.Shiranui

去版主帖講返要改既處理方法同版規 謝
刺客先生 發表於 1/8/2012 02:32 PM

無咩可以同你討論,事實上現任3個版主同你既意見不一
回復 支持 反對

回復  Msz.Shiranui

其實你講D說話都幾令人火滾
人地只係講番自己既處理手法 你就叫人唔好識少少扮代表
...
笨.影__]] 發表於 1-8-2012 14:06

其實壇規一直都好強調嚴禁粗口,可能係超版表達方式比較強硬,
但佢都係想話俾大家知呢一點係鐵一般既事實,
同埋近呢兩年係版規方向的確係不斷改緊,

如果真係要搵之前黎講,
不如講之前最嚴謹既時期:handshake
版規因應唔同版主上任而有鬆緊既制度,
就算之前放寬過,依家都有可以收緊返,
而版規有講明,最終決定權版管理員/超版定論
回復 支持 反對

想問下超版一個月幾多人工
回復 支持 反對

leekongwa 發表於 1/8/2012 03:42 PM

義務
回復 支持 反對

leekongwa 發表於 1/8/2012 03:42 PM

正確黎講,係一肚氣既人工,幾好架,只有加氣,唔會洩氣
回復 支持 反對

其實壇規一直都好強調嚴禁粗口,可能係超版表達方式比較強硬,
但佢都係想話俾大家知呢一點係鐵一般既事實 ...
TinG` 發表於 1-8-2012 15:05

如果係改繄既 就版規列明清楚d啦
一向都可以既野 突然話唔得 又無列明通知
邊個會知?
再者 我講多一兩句說話 就話我開p0st 係多此一舉 !?
喂 真係唔好意思我覺得泥句說話好侮辱囉
咩叫 明知版規仲開 =等比你插
我都係果句由始至終 無人知 你地突然改變左版規既底線
超版就可以咁講野 咁侮辱會員!?
ok fine..唔怪得之前d會員會話超版/版主係大哂嫁啦
咁我明點解樂古少左咁多會員啦..

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
我係new手 + 1 你好勇, 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

如果係改繄既 就版規列明清楚d啦
一向都可以既野 突然話唔得 又無列明通知
邊個會知?
再者 我講多一兩句 ...
笨.影__]] 發表於 1/8/2012 03:52 PM

一向都係唔得,我唔知道點解呢兩年可以
手鬆唔代表版規唔存在,我做會員既時候同樣俾版主圍插,邊個幫我?
回復 支持 反對

手鬆唔代表版規唔存在,我做會員既時候同樣俾版主圍插,邊個幫我 ...
Msz.Shiranui 發表於 1-8-2012 16:05

講到依家你都唔明 盲塞過隻牛
我從來無話過版規唔存在 我一直都係話無清楚列明
而要改 /收繄 亦都無通知過會員

如果版規有清楚列明 其他版主唔會唔理
但事實係根本無列明清楚 每個人都有設底線 / 處理手法都唔同
之前既版主覺得 只要加句(18+ / 含粗口) 都接受到
而只係你自己定既底線接受唔到
所以咩叫 一向都係唔得,我唔知道點解呢兩年可以
其實係咪人地接受到 你自己接受唔到炸 !?

題外話
你比人插關其他會員咩事 你係無理人地點解要幫你?
有理則縱橫四海
無理則寸步難行
回復 支持 反對

而要改 /收繄 亦都無通知 ...
笨.影__]] 發表於 1/8/2012 04:21 PM

而要改 /收繄 亦都無通知過會員

到現時為止,我除左叫你修改之外,有無對你做過任何動作?
有無扣分關題處理?有無?

如果版規有清楚列明 其他版主唔會唔理

但事實係根本無列明清楚 每個人都有設底線 / 處理手法都唔同

之前既版主覺得 只要加句(18+ / 含粗口) 都接受到

而只係你自己定既底線接受唔到

所以咩叫

其實係咪人地接受到 你自己接受唔到炸 !?

事實上佢地的確無視左,所以你地認為理所當然
以你上述所講,唔單止得我一個唔同意有呢類貼既存在
你既然同意左有兩方意見既版主,結論就係根據番最終壇規
所以並唔係我一個人唔接受

題外話

你比人插關其他會員咩事 你係無理人地點解要幫你?

有理則縱橫四海

無理則寸步難行

而家你犯版規還認為理所當然既事
我唔同你講同邊個講?

歪理當道理?

補充一句,如閣下真係07年先加入樂古的話,當時人流早已下降
回復 支持 反對