查看: 14936|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

cso喪屍模式會否威脅到cs喪屍(ser)?

關閉 [複製鏈接]
大家都知道cso而家主力係打做一個cs喪屍遊戲

已經出到"殭屍3"(cs喪屍個版本抄到十足十)

跟住出埋厄災之章(已經做到喪屍bot可以超過普通場ge 32個)

遲d就會出"生存模式"(扮到明抄L4D)

仲有另一個未出既模式(cso啟示錄一共有3個平行世界故事, 姐係3個模式)

基本上我地睇到cso似乎想成為L4D ge 低質素版本

cso而家對而家cs一般場其實無咩威脅, 因為cso玩家主要玩喪屍多過打槍game

cso不如改名做 Left 32 Dead仲貼切, 根本同cs概念相違背
不過因為甘就對cs1.6喪屍造成競爭

我會感覺到cs喪屍會比cso拋離, 只係時間上ge問題
單選投票, 共有 262 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

睇下點^^
回復

唔係喎, 依家都有好多人放棄左cso
不過好多人都係cso有喪屍之後先由cs轉玩cso
回復

我就黎放緊
我玩cs多過玩cso
cso
外掛未封完學人出新模式
佢真係唔驚佢客服msn比人轟到lag機
回復

cs online由VALVE公司給權力由gamania,世紀天成 x理商.
cs online和cs 1.6是不會威脅到的
回復

cs1.6唔係一早放棄左...

只係繼續更新steam個版本
valve專注力投放左起zombie度...
回復

講真果句

雖然我對cs online 無咩好感

但  我玩喪屍都係玩佢

而且 遊擊 差唔多得CSONLINE 做到 (我仲未見過CS1.6有
================================
所以  各有各好既.
回復

坤仔kwanjai 發表於 17-1-2010 13:27

唔係Valve專注,應該係臭橙專注姐=p
回復

坤仔kwanjai 發表於 17-1-2010 13:27

你錯了 valve專注力 現在應該投放左起hl2 ep3度  因為整左 3年= =  等ep3 等到就想死= =

你講話放左起zombie度 都應該唔會 因為 應該唔會再出 l4d 3 = =  如果再出 我真係想打死valve 個老闆
= =

樓上有玩tf2?  你steam ac 名係咩  加你好友  steam電郵係:tasue270@yahoo.com.hk 有意加我好友 啦
回復

唔會啦cs1.6和cso不一樣
回復