樂古Nakuz

標題: [US/EU] LOCO問題~-_- [打印本頁]

作者: 逝小翼    時間: 3-8-2010 19:24
標題: [US/EU] LOCO問題~-_-
以在下既反覆觀測LOCO官網 發現毫無疑問已經開左服

但係在下申請完ALAPLAYA AC 之後 登入遊戲 出現LOGIN FAILED

有冇朋友都係咁既 , 或者有咩解決方法呢-_-
作者: EY3P    時間: 3-8-2010 20:16
以在下既反覆觀測LOCO官網 發現毫無疑問已經開左服

但係在下申請完ALAPLAYA AC 之後 登入遊戲 出現LOGIN F ...
逝小翼 發表於 3-8-2010 19:24

提示 : 封ip..
  註冊帳號果時用VIP123 Login美國VPN.. 就可以註冊到一個唔會登錄錯誤既帳號
作者: 逝小翼    時間: 3-8-2010 21:44
提示 : 封ip..
  註冊帳號果時用VIP123 Login美國VPN.. 就可以註冊到一個唔會登錄錯誤既帳號 ...
EY3P 發表於 3-8-2010 20:16

-_-謝謝解答!
作者: 小朋友你好    時間: 3-8-2010 22:52
似game error forum到有好多人有同樣問題
跟之前官網news講隻game唔會封ip
有錯請指點
作者: 逝小翼    時間: 3-8-2010 22:56
算啦 我都玩到嚕-_- 玩緊羊仔
作者: nikki38    時間: 3-8-2010 23:09
你地都好心急wo, server一開就登入

我mm一試就入到啦,可能之前一次太多人登入

E間公司幾隻GAME,我都有玩過,幾隻都冇鎖IP

應該有中文版前,都唔會鎖掛
作者: EY3P    時間: 4-8-2010 23:34
似game error forum到有好多人有同樣問題
跟之前官網news講隻game唔會封ip
有錯請指點 ...
小朋友你好 發表於 3-8-2010 22:52

但個代理原本就封IP   - . - 之前玩S4都係咁
作者: 小朋友你好    時間: 4-8-2010 23:39
但個代理原本就封IP   - . - 之前玩S4都係咁
EY3P 發表於 4-8-2010 23:34

呢隻冇封到 唔用vpn照玩到 s4就有封
作者: EY3P    時間: 4-8-2010 23:41
呢隻冇封到 唔用vpn照玩到 s4就有封
小朋友你好 發表於 4-8-2010 23:39

原來如此
作者: hungchunlai    時間: 6-8-2010 00:16
多數歐美game都唔會封既
作者: 旦b    時間: 8-8-2010 12:00
s4 同loco 都玩到 點會封呀-.-
你個個問題係要開通番隻game
唔係封ip呀

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontaftwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2