打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [Naval Voyage] -在迢迢萬里的大海上重新演繹激烈的二次大戰

我好耐之前玩過 
唔識玩= =
回復 支持 反對

你地個邊好似係d aa唔夠勁先D飛機先加價bo-.-
又話d魚太粗太易命中而加魚價仲要封埋北上先好野@@
我地le邊有戰機3有km40有電腦控制既護航aa艦,所以成日搞到冇哂spy成個場黑哂=.=
ndd打15k會唔會少左d-.-?我用隻5"單ffx都打20kbo- -
仲有如果要玩技術既話我地le邊應該好好多-.-起碼磚頭炸彈同魚要扭用大和都扭到
如果d bb真係成日平射我地個ser而家就唔會係度嘈成日比aagun同戰機打爆jj搞到拉唔到距了-.-
而且你地又冇得扭磚扭93魚網扭炸彈打變高飛機避戰機又冇得偷渡打cv,挑戰性何來更高呢-.-?
最搞笑既係你地ser既bb比dd同cl sm到而家冇人用bb@_@你地仲有人會拉距嗎@@?(乜bb唔係應該有護航船係左右嫁咩@@?)
仲有呢其實如果用ap彈打冇甲船既話佢既攻擊力一定唔夠he light多嫁-.-(我地le度個個都用light彈所以le樣野係知得好清楚)
仲有你地ser好似好耐冇開gw la呵-.-?減到10個人就開到gw會唔會少左d呢-.-?
仲有我地nnf有4隊官服時期既老牌艦隊:盟軍,無畏,pgir,仲有af,貴ser唔係真係得廿幾個nf1玩家咁少呀-.-?
p.s:我部laptop既性能
CPU duo t2400
1GB RAM
X1600 display
再加連去香港慢過56k既"6m寬頻"都唔lag(琴日八十幾人on我都冇lag._.)
你lag我真係冇野好講lu~.~
p.s:我地ser既o1有得用11"x3L嫁@@

[ Last edited by 格劍大師 on 2006-10-7 at 07:05 AM ]
回復 支持 反對

推推推,是日玩家們網聚中~~
回復 支持 反對

個下載網都下載唔到既
好心就更新下啦
回復 支持 反對

no player== why?
回復 支持 反對

Originally posted by 格劍大師 at 2006-10-6 13:20:
你地個邊好似係d aa唔夠勁先D飛機先加價bo-.-

AA係唔夠快,唔係唔夠勁,以免ak砲(我未reset前 ak砲7支3"x2打沉過架bb.........)

又話d魚太粗太易命中而加魚價仲要封埋北上先好野@@

魚價唔係加好多,你會用既,就會賺$,我地個個都唔like魚,而且北上93魚1面5支x3

我地le邊有戰機3有km40有電腦控制既護航aa艦,所以成日搞到冇哂spy成個場黑哂=.=

戰機3,km40我地都有,spy我都成日打= ="(無國3.9"......)

ndd打15k會唔會少左d-.-?我用隻5"單ffx都打20kbo- -

ndd 15k睇下用咩砲啦......3"x2我都打過25k......5.9"打過30k,ffy好似弱左d(我)

仲有如果要玩技術既話我地le邊應該好好多-.-起碼磚頭炸彈同魚要扭用大和都扭到

減速前我地都扭到(姐係未reset前),不過減左速所有船都冇禁bt= ="

如果d bb真係成日平射我地個ser而家就唔會係度嘈成日比aagun同戰機打爆jj搞到拉唔到距了-.-

比逗點唔該,唔多明白.........

而且你地又冇得扭磚扭93魚網扭炸彈打變高飛機避戰機又冇得偷渡打cv,挑戰性何來更高呢-.-?

見仁見智,各解各意

最搞笑既係你地ser既bb比dd同cl sm到而家冇人用bb@_@你地仲有人會拉距嗎@@?(乜bb唔係應該有護航船係左右嫁咩@@?)
我用somers 7"拉cl拉得好爽,bb未玩= ="

仲有呢其實如果用ap彈打冇甲船既話佢既攻擊力一定唔夠he light多嫁-.-(我地le度個個都用light彈所以le樣野係知得好清楚)
睇角度,11"ap最高角可以過2000><"(痛) he最多1800(正常,唔計爆大字)

仲有你地ser好似好耐冇開gw la呵-.-?減到10個人就開到gw會唔會少左d呢-.-?
偉戰?偉戰唔多想玩......送exp比人既......仲有我地冇改10人就開......

仲有我地nnf有4隊官服時期既老牌艦隊:盟軍,無畏,pgir,仲有af,貴ser唔係真係得廿幾個nf1玩家咁少呀-.-?

呢d我唔清楚,仲有我地唔只2x人玩,有時都爆50-60

p.s:我部laptop既性能
CPU duo t2400
1GB RAM
X1600 display
再加連去香港慢過56k既"6m寬頻"都唔lag(琴日八十幾人on我都冇lag._.)你lag我真係冇野好講lu~.~

lag通常係自己架機開得太多野食左d ram,or開左bt/foxy等等,主機近期都冇lag過

ps:唔該唔好係到串,我地都冇去你地個post都串啦......
回復 支持 反對

低b,一開始得隻廢船
又冇得用勁野
次次同人地打都比d老手,又飛機,魚雷,人地d勁船d炮又多又勁,幾下ko我地d新手
玩咩姐,做箭靶?
回復 支持 反對

Originally posted by kwokhangyuen at 2006-10-7 12:52:
低b,一開始得隻廢船
又冇得用勁野
次次同人地打都比d老手,又飛機,魚雷,人地d勁船d炮又多又勁,幾下ko我地d新手
玩咩姐,做箭靶?

.....................
我都係禁玩,禁我又升到(reset對左我好打擊,潛左水成1個月)= ="
回復 支持 反對

Originally posted by hk12003 at 2006-10-7 21:10:

.....................
我都係禁玩,禁我又升到(reset對左我好打擊,潛左水成1個月)= ="

咁樣升,
1,慢[錢],[lv],
2浪費時間,因為你是新手船,因此很難打倒對方,需要很多時間[綀習,適應]
3.強弱實力比較太大,主力艦:船仔,,,,,,,你話12個炮台:4個炮台
邊個嬴,老手同新手,邊個射會準d

我想大家都會想到,不見以大家選擇這game
比較難玩的
回復 支持 反對

Originally posted by hk12003 at 2006-10-7 20:51:

AA係唔夠快,唔係唔夠勁,以免ak砲(我未reset前 ak砲7支3"x2打沉過架bb.........)

魚價唔係加好多,你會用既,就會賺$,我地個個都唔like魚,而且北上93魚1面5支x3

戰機3,km40我地都有,spy我都成日打= ...

唔係我要串,係你個yim係我地個post度話要比先既-.-
(我得百二中階用英國個支2秒幾3秒reload既5.25'x2都打到成千蚊jj wo- -,reload慢就一定打唔到野?)

p.s:樓上個位覺得船廢比人屈唔緊要,nf有樣專for新手既閃電戰嫁@@

[ Last edited by 格劍大師 on 2006-10-8 at 07:53 AM ]
回復 支持 反對