查看: 29830|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 18+ Requiem Online鎮魂曲 恐怖血腥 做個評語吧

18+ Requiem Online鎮魂曲 恐怖血腥

入黎投個票吧

想知多吾多hk人玩?`
多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 289 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

我會  1.好玩 3.長玩   

有m群更好一齊交流 .吹下水 .傾下計

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
JSN -5 重複發帖

查看全部評分

回復

其實話長玩果D人只係得個講.
世上無一樣野可以令你長時間地追求落去./
===錢不計.===
回復

一段時間.   同意你既講法-.-''
回復

畫面: 我自己鐘意玩d 3D靚畫面ge game, 好似天2 果種迫真感... 呢隻game d 建築物同環境都唔差,不過又唔算好好... 尤其係d 水同草.... 7/10

技巧: 多數係pvp都先會需要有些少技巧, lv 間ge 差距係pvp 時實力唔會差勁遠,pve 除左要識走位, 拉怪之外, 升lv 都係好機械式... 5/10

聲音: 音樂本身唔錯, 不過黎黎去去都係果幾首... 5/10

合作: pvp 好考合作性,後期組隊都好考組員之間ge合作 .. 7/10

bug: 任務bug 好嚴重, d 地方名好多都打錯, 有d 任務直情係空白... 其他都ok 4/10

lag: i-cable 都幾lag下, 打怪放技頭2下有時會無反應 (mp照扣)... 7/10

總括我比 6.5/10
回復

原帖由 於 21-5-2008 21:34 發表
畫面: 我自己鐘意玩d 3D靚畫面ge game, 好似天2 果種迫真感... 呢隻game d 建築物同環境都唔差,不過又唔算好好... 尤其係d 水同草.... 7/10

技巧: 多數係pvp都先會需要有些少技巧, lv 間ge 差距係pvp 時實力唔會 ...

你講到lag既問題.   我地hk玩美國games .. 係咪會有小小 卡 同lag左係到?`
回復

真是這麼小人玩?`[[bao_50]]
回復

推推推推推推`-.-''

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
JSN -10 重複發帖

查看全部評分

回復

我識有d日本人都去左個美版都玩,仲有公會@_@"
同埋2個ser 成日都busy,點會少人玩
1ser多人到7個人搶一隻怪-0-
要記住人地美版,美國同香港有時差,最多人玩果時,香港絕大部份人已經訓緊教......=口=
回復

職業灸平衡 戰士就是最強
回復