查看: 12721|回復: 39
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] (2011年)時空亂鬥 可愛格鬥game

http://www.lostsaga.com.tw/main/index.asp
台版叫時空亂鬥

係隻PVP GAME
每升一級有1個新人物
不過好似每一隻都係限時
要用錢續時間

操作方法
方向鍵
A,S,D
A+D,A+S,S+D,A+S+D 都有唔同既技能

各職業造型可按COMMUNITY旁邊就有哂

戰鬥方式
1. 死鬥:最快殺到100分就WIN~.~
2. BOSS: 每次有1個玩家被選為BOSS, 身型大, 其他玩家要殺死他~.~
    當BOSS死後, 另一玩家又會變成BOSS
3. 捆綁: 殺殺殺....到血變0, 裝被打光了, 就會被綁, 隊員可拯救隊友, 到對方全隊被綁就為之勝
4. 闖關: 有BOT可以打~.~
回復

用關刀個個 中文叫藍龍關羽
依隻game 我好耐之前玩過 到以家都有玩- -.....
有幾個帳號tim- -.......
最高lv個個叫DreamX 三條柴3粒星 ~_~.....
其他係玩唔同類型 有個玩魔法 有個玩遠攻- -..有個淨係玩鋼鐵騎士- -....
本尊係唯一一個玩過哂所有職業既ac- -..(當然除左有等級限制既忍者未真係玩得之外)
其實你想玩個d職業 但係又唔想浪費金錢都得...去Openspace 可以試用....

此game最大特色 係有好多種唔同職業 再加上4個不同技能 自由既配搭 引出千變萬化既連技..
係必要既時候 仲可以執人d裝備 補充技能- -....

官方似乎整緊第20個角色.... 係技能睇泥 似乎同印第安人有d關係
回復 支持 反對

咁隻game最大支援幾多打幾多?!
韓文唔識睇喎...
回復 支持 反對

我最多好似見過5V5
回復 支持 反對

呢隻game 入到去 全亂碼 試左好多方法都唔得...
回復 支持 反對

依隻game 最多8打8(唔好被人打到訓低...唔係 你基本上成條血 好大機會就冇左一半...)
有多種模式
亂碼問題
你用app開ie就冇事
回復 支持 反對

依隻game 最多8打8(唔好被人打到訓低...唔係 你基本上成條血 好大機會就冇左一半...)
有多種模式
亂碼問題
你用app開ie就冇事
hkj0890 發表於 10-3-2009 00:08

=_="試過了...
不然怎叫多種方法=_=
回復 支持 反對

我都唔識睇韓文><
睇唔睇都算LA~
回復 支持 反對

點dl=.= 搵極刀搵唔到
回復 支持 反對