打印 上一主題 下一主題
收起左側

Rurika black 初來(?)報到

welcome....
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

不過都幾似你既性格呀,你3年前中意帶成班人走,而家都係呀
果然十年不變=]
Lazy基" 發表於 16-6-2009 11:06 PM

martin 算啦, 我地至少唔似果一班冇咩人性既人咁, 連個版主佢地可以咁樣屈法,
比一個面我, 呢個係歡迎 rurika 加入樂古, 比大家開開心心同 rurika say hi~
回復 支持 反對

可惜~呢度可能會唔係太歡迎我~hmmm [[onion_67]]
johnny_lapa 發表於 16/6/2009 10:49 PM

Nakuz 歡迎所有熱愛 RuneScape 及帶善意的人。

但你真的想放棄「它」嗎?就個人立場來看是很惋惜的一件事。
回復 支持 反對

hi rurika black~~
梨巧呀~我也是近來才來這裡的~
nakuz很巧的說!!!

------------------
還有里~
我覺得梨度最巧的人是cathoward啊!
呵呵~~ ^^

第 ...
*Ah_馳 發表於 16-6-2009 20:14

很好很強大=-=dog is the nce dog only- -rvery nice tim
我o舍也沒說/cathoward u won't angry ga ho?- -
nice to meet u rurika
I am klionus (("))ONION

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

By the way,版主們扣我分啦,我講左粗口.
Lazy基" 發表於 16-6-2009 11:24 PM

你都知我唔多鍾意扣人分, 我鍾意踢人多d,
就比我踢下你就得喇...

[[onion_76]]   踢.. 踢... 踢.... 踢.....
回復 支持 反對

martin 算啦, 我地至少唔似果一班冇咩人性既人咁, 連個版主佢地可以咁樣屈法,
比一個面我, 呢個係歡迎 rurika 加入樂古, 比大家開開心心同 rurika say hi~ ...
cool_snow 發表於 16-6-2009 23:15

thx

Nakuz 歡迎所有熱愛 RuneScape 及帶善意的人。
但你真的想放棄「它」嗎?就個人立場來看是很惋惜的一件事。
燎原火 發表於 16-6-2009 23:22

你都係呢個版既開山始祖吧~ (其實我都唔係太清楚呢度既history, 雖然我呢個nz ac好似係在久遠之前已經存在)
相信你會明白多一點的~
anyway, 在我的立場forum係一個介面,
沒有話黨派, 什至係那一個forum既人之類的說法
不過, 自知在此處是一個不受歡迎人士
因此少來留言
至於係唔係可惜, 相信版主既你都好清楚明白的了
回復 支持 反對

thx

你都係呢個版既開山始祖吧~ (其實我都唔係太清楚呢度既history, 雖然我呢個nz ac好似係在久遠之前已經存在)
相信你會明白多一點的~
anyway, 在我的立場forum係一個介面,
沒有話黨派, 什至係那一個forum既人之 ...
johnny_lapa 發表於 16-6-2009 23:42

梨的記錄不良~[[bao_18]]
禾建議梨唔巧提哩d yea la~[[bao_17]]

姐裡是welcome rb 的主題啊~[[bao_15]]
回復 支持 反對

夜深了,大家都係早D 訓啦,有咩事聽日contiune,晚安~~~~~
*呵~~~~~*好眼訓
回復 支持 反對