打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家來評一評理(特別想天堂的管理層注意一下)

關閉 [複製鏈接]

問候人係有錯
但唔一定反擊者係岩
如果我將你呢個道理套用返呢件事
相信你會服吧
咁請問你又做過d咩事挑釁過東爺呢?
套用返你呢個道理
請你唔好話無,係呢個道理上我相信唔多唔少實有
回復 支持 反對

嘩,佢成日__我囖!我幾時話比佢__先?
明顯你問題啦
佢__就唔洗原因?禁東爺__你一樣唔洗原因啦系米? ...
stupid0879 發表於 26-3-2010 02:04

唔好講笑la,__係咩字先,講清楚好
回復 支持 反對

被beno佬吊唔需要前因,被東爺吊就需要,我唔明白點解,唔該解釋下阿king56k SIR
我有講過beno無錯?我有支持佢 ...
guliesi 發表於 26-3-2010 01:59

係呀, 所以話唔好亂講粗口囉
唔需要講咁多既
東仔粗口鬧你係佢錯, 不過BENO鬧人都係錯
大家都係錯架, 冇分別
不過咁又點? 錯之後點?
道歉? 處分? 前者冇既話後者都冇需要
東仔一個未成年既小朋友都要計既
成左年既大朋友反而冇咩要罰又係咩道理?
回復 支持 反對

唔好講笑la,__係咩字先,講清楚好
guliesi 發表於 26-3-2010 02:10

我唔覺得好笑啵
你覺得好好笑咩!?
你想知系咩字!?自己Ctrl+A咪知囖
我講你知就肯定無機會
唯一可以話你就系文盲

ps.系guliesi話要睇,我無計
回復 支持 反對

問候人係有錯
但唔一定反擊者係岩
如果我將你呢個道理套用返呢件事
相信你會服吧
咁請問你又做過d咩事挑釁過東爺呢?
套用返你呢個道理
請你唔好話無,係呢個道理上我相信唔多唔少實有
king56k 發表於 26-3-2010 02:08

我一直掛機,睇網頁多過睇rco,無lala突然比人吊,我點挑釁?
你都已經認定我挑釁左東爺,我講咩都無用.

我只係希望東爺唔好再無lala吊人,而且係話我地zr的會員廢,
隨便天堂自己處理,白羊,我想問,踢左佢,佢就唔會吊人嗎?
而且我都想知,你點解話我無罰過beno
回復 支持 反對

吊得好 我中意 拍拍拍...........
回復 支持 反對

我一直掛機,睇網頁多過睇rco,無lala突然比人吊,我點挑釁?

我只 ...
guliesi 發表於 26-3-2010 02:22

咁你之前既言論亦都先入為主已認定我地有挑釁過beno所以佢先x我地
咁你之前既言論亦都先入為主咁認定天堂係野蠻人
咁我都無咩好講
你自己先入為主做個榜樣出黎
如果他朝被人拎黎攻擊你既弱點
你都唔抵可憐
回復 支持 反對

記得有人講過  一隻手拍唔響...東爺會無啦啦吊    你0.0?
回復 支持 反對

我只 ...
guliesi 發表於 26-3-2010 02:22

咁係罰左佢d咩? 我都唔見佢有出黎道歉
踢佢係一種處分, 代表你地唔認同佢
唔係必定要你踢, 不過總要有個交代
同意嗎?
回復 支持 反對

我唔覺得好笑啵
你覺得好好笑咩!?
你想知吊系咩字!?自己Ctrl+A咪知囖
我講你知就肯定無機會
唯一可以話你就系文盲

ps.系guliesi話要睇,我無計
stupid0879 發表於 26-3-2010 02:20

嘩,beno成日__我囖!我幾時話比beno__先?
明顯你問題啦
beno__就唔洗原因?禁東爺__你一樣唔洗原因啦系米?

__唔可以係講?唔可以係話?唔可以係鬧?
最少已經唔係得一個可能,
看來你學習方面都有問題,得閒找人補習
回復 支持 反對