打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 末日大逃殺@.@ 生存到最後就是王者@v@!(限制級)

新手點玩...

我就玩東京ser既
你地可以去三丁既
好似小人d (3個丁目只係分流)

基本上
你係劍道,博撃既
咪加下招執野
係地下執下野
升下lv
見到有怪行埋尼一定要走
升到6,7lv開始
有裝就可以打下怪
初步:男女學生,有支杖既阿伯
高lv可以打勁d(我家陣仲係好低lv/__\)
仲有 你賣野賣夠一千蚊 記得去轉做鈔票 同埋將重要既野 放入保險箱
你死左 掉一半錢 加身上部份物品
我只係玩劍...只可以講比你地知我玩劍點加...
有人同我講加到30-40體之後加力
可以唔使驚比炸彈炸死
技能呢 由技格有限
又唔想比錢/__\
得五格
就諗住學
(下表為轉貼)
技能方面:
劍道技巧         請點選觀看圖片         滿         增加刀劍攻擊與命中的技能
準確打擊         請點選觀看圖片         看個人         可提高戰鬥時命中率的技能
劍氣刃         請點選觀看圖片         看個人         使用劍氣攻擊中距離外敵人的技能
Z字斬         請點選觀看圖片         看個人         中距離穿刺型劍氣攻擊技能
昇龍斬         請點選觀看圖片         
必滿/
看個人
        能給予目標敵人強大傷害力的必殺技能
玉女劍心術         請點選觀看圖片         必滿         只有女方才能使用,一定時間內提昇攻擊力,閃避率的技能
金剛劍心術         請點選觀看圖片         必滿         只有男方才能使用,一定時間內提昇攻擊力,防禦力的技能
PS:補 有人說 昏技跟突刺不錯用 (因為昨晚很累所以沒加上去.... 做人誠實不找藉口)
刀梢敲擊         請點選觀看圖片         有人推薦學         使用刀( 劍 )梢敲昏敵人的技能
震波斬         請點選觀看圖片         我個人覺得NO         利用強烈的劍氣將身邊敵人震昏的技能
飛燕突刺         請點選觀看圖片         有人推薦學         在中距離瞬間衝到目標敵人身邊發動攻擊的技能

我就打算學 飛燕突刺(1格)  昇龍斬(1格) 金剛劍心(2格) z字斬(1格)or劍氣刃(1格)
順便講下 技格得20/25 你比錢可以開多d
仲有 一招可以佔幾個格 唔一定用一格

~~~~~~~
至於醫生 工程 運動員
我係某台灣既壇睇到
d人多數係教人升到執野10lv
之後一直執野升
之後我都唔多清楚
回復 支持 反對

小弟東京ser 工程師
但不知道被誰殺了/.\
現在重傷 沒錢治療...
有誰可以救救小弟T.T
回復 支持 反對

回復 22# JSN

冇人教我開ac-.-
回復 支持 反對

回復  JSN

冇人教我開ac-.-
kaifai1314 發表於 6-6-2010 10:49

我係官網正正常常咁開隻ac
再係官網到登入就得啦wo-__-
入到game-_-
回復 支持 反對

點解我登入去到一目丁同三目丁之後就入吾到
都吾知咩事
~_~正係玩吾到~
回復 支持 反對

我係官網正正常常咁開隻ac
再係官網到登入就得啦wo-__-
入到game-_-
crazyjeff 發表於 6-6-2010 12:05

我都係無問題
我用firefox開既
回復 支持 反對

回復 26# JSN
用firefox開ac +1

東京ser劍道
瘋CrAzY
回復 支持 反對

點解我login時,擇左ser
但係話無法連線??
回復 支持 反對

東京ser好可怕...我玩大板的
新手同人組隊,打一陣就10幾lv了
回復 支持 反對

小弟東京ser 工程師
但不知道被誰殺了/.\
現在重傷 沒錢治療...
有誰可以救救小弟T.T ...
JSN 發表於 6-6-2010 04:40

工程師係眾人的目標/口\
回復 支持 反對