打印 上一主題 下一主題
收起左側

終於決定左二轉轉咩職!!!!

回復 49# 落難軍人

我習慣一上樂古就睇邊個引用/回復我既帖~_~
ok,對唔住 當我冇爬文~_~
回復 支持 反對

唔係呀= = 我元素放技仲有位放藥水tim~_~
Siu乂小聖 發表於 17-6-2011 18:07

而家黎講我都仲有空位淨

如果改版後雙修

或者D格會好緊

因為冰火盾變主動技==

出二轉後我會將冰系D技大部份唔加

只加頭2招 同埋冰河
冰爆再考慮
回復 支持 反對

回復  落難軍人

我習慣一上樂古就睇邊個引用/回復我既帖~_~
ok,對唔住 當我冇爬文~_~ ...
Siu乂小聖 發表於 17-6-2011 18:09

元素我仲睇緊佢日後既生存空間

因為箭神之後新裝就唔再支援暗屬

而元素技本身有屬性  如果輸出可以追到既
我就必玩 (而家擺住技能紋先)
裝左火球 火爆 同埋FIREWALL

FIREWALL 感覺傷害麻麻
尋晚仲用左590G收左A紋裝左=
回復 支持 反對

元素我仲睇緊佢日後既生存空間

因為箭神之後新裝就唔再支援暗屬

而元素技本身有屬性  如果輸出可以追 ...
落難軍人 發表於 17-6-2011 18:12

FIREWALL係唔係大技黎-3-?
而且當出2轉技 我會放棄火爆 因為會同2轉招被動技相沖
因為2轉招被動係燒傷中有機會率傷害+大
但火爆一出就冇左燒傷 而且而家改到cut唔到技
所以而家都唔知點諗好 因為火爆其實幾好玩-3-
回復 支持 反對

FIREWALL係唔係大技黎-3-?
而且當出2轉技 我會放棄火爆 因為會同2轉招被動技相沖
因為2轉招被動係燒傷中 ...
Siu乂小聖 發表於 17-6-2011 18:18

firewall係火系第三招

我仲以為果招係火系命中左之後有機會爆添

原來係燒傷== 我頂 咁我即係又白白晒左400G

火元素應該用咩紋好?

火球 地獄火海 火徑 FIREWALL?

呢種點法如何?
http://dn.duo
wan.com/2zmnq/?xN09yb5nM9kq3XZr256nOz|32$311$40&ifr=saleana.html
回復 支持 反對

firewall係火系第三招

我仲以為果招係火系命中左之後有機會爆添

原來係燒傷== 我頂 咁我即係又白白晒 ...
落難軍人 發表於 17-6-2011 18:30

你咁得意= =玩火元素點冰爆唔點火爆=___=
http://dn.d
uowan.com/2zmnq/?xNo79PCpSYJOr-phVVWT95|148$309$40&ifr=saleana.html
咁樣吧
能量爆發同霜凍差唔多,只係能量爆發快d姐,留番能量爆發d點加毒雲米仲好
回復 支持 反對

你咁得意= =玩火元素點冰爆唔點火爆=___=

uowan.com/2zmnq/?xNo79PCpSYJOr-phVVWT95|148$309$40&ifr=sale ...
jimmg12 發表於 17-6-2011 19:43

因為上面果位仁兄話
元素二轉果招爆炸呢
係火系命中仲要灼傷先會機率性發動
如果用火爆爆鬼左佢就無得爆-0-  
咁招火爆又真係無咩理由係爆炸3.5秒CD果陣先用既==

霜凍我見佢冷傷機率都好高
招冰爆諗住用黎配佢用 -0-

冰刺 一定要加嗎?

至於毒雲方面
由於招技係暗屬 加上元素技能多 呢招都會少放同唔會主力放
所以我覺得升夠3發就得  魔導就唔同講法A_A

如果咁樣呢
http://dn.duo
wan.com/2zmnq/?xN09yb5nMQcmhj4d_GUDG5|147$311$40&ifr=saleana.html
回復 支持 反對

因為上面果位仁兄話
元素二轉果招爆炸呢
係火系命中仲要灼傷先會機率性發動
如果用火爆爆鬼左佢就無得爆 ...
落難軍人 發表於 17-6-2011 19:53

你爆頂多米計你一兩隻怪= =
你咁少冰技玩冰爆冇咩用,而且又唔係大範圍技,你話學左32冰技就話姐~_~
毒雲用黎卡下怪,加上法師都冇野好點= =唔通點冰尖柱咩;囧
冰wall用整慢d怪,傷又唔錯,又出得夠快
回復 支持 反對

你爆頂多米計你一兩隻怪= =
你咁少冰技玩冰爆冇咩用,而且又唔係大範圍技,你話學左32冰技就話姐~_~
毒雲用 ...
jimmg12 發表於 17-6-2011 19:59

如果計卡怪

其實 毒雲同冰刺 效果係咪重疊左呢==

改版後冰爆變45秒CD  霜凍 凍傷機率又高
彈飛之後霜凍+冰爆 岩岩好 -0-

至於爆炸呢樣野就真係...唔知點計==
係佢單體爆定範圍爆

不過點講都好 打怪都唔會分散佢黎打
大細範圍爆都差唔多 -0-

其實我都好想用火爆 佢的确幾高攻
不過佢3.5秒CD爆炸呢度又真係撞晒

同埋佢話魔法傷害增加20% 究竟係咩意思==
點計法.

--------------------------------------------

係既... 火爆45秒CD 的确又真係撞唔到幾多爆炸既

http://dn.duow
an.com/2zmnq/?xNoltWTST9OEWrIX1dvYNN|141$311$40&ifr=saleana.html
回復 支持 反對

如果計卡怪

其實 毒雲同冰刺 效果係咪重疊左呢==

改版後冰爆變45秒CD  霜凍 凍傷機率又高
彈飛之後霜 ...
落難軍人 發表於 17-6-2011 20:11

咁你偏pvp定pve= =
毒雲有彈同冰wall係慢人=__=兩個係要一齊用先勁= =
多數單體
同埋上上....樓個個版本係錯
所有火属性攻击释放的时候,有18%的几率触发此技能。触发之后攻击技能伤害+20%。比如火球打了1W伤害,触发灼热之手后伤害会变成1W2。CD是3.5S,总体来说还算不错的。呢個先岩,但火爆用唔到用左呢個
回復 支持 反對