打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 日版..神之領域(轉載)

會唔會俾人封ip??
回復 支持 反對

會唔會俾人封ip??
fai555 發表於 27-7-2010 21:17

可能會..所以最好唔好係公頻講中文
回復 支持 反對

3個檔案dl左 ,ip果個唔知點解連接唔到 冇反應
另外係唔係要轉日本先申請到id? 我禁入去 佢話只提供日本申請- -' (英文字顯示出黎)
回復 支持 反對

仲有人會玩????
回復 支持 反對

睇下先@@E隻GAME好耐前就無左
回復 支持 反對

3個檔案dl左 ,ip果個唔知點解連接唔到 冇反應
另外係唔係要轉日本先申請到id? 我禁入去 佢話只提供日本申請 ...
雞仔屮 發表於 27-7-2010 23:10

你係米用綠盾轉ip先?轉左再上日網申請帳號吧
回復 支持 反對

我想玩...但係有冇漢化補丁@_@
回復 支持 反對

我想玩...但係有冇漢化補丁@_@
pk614352 發表於 28-7-2010 21:35

Unicode補完計畫程式[可不安裝]

用來解決軟體因語系不同而顯示亂碼的問題,

內含MS日文輸入法花輸入法及Unicode日文輸入法

於遊戲中可依此來打日文(安裝時請自行勾選!!)

***安裝後需自行在語言設定值 設定輸入法***

注意:
本程式安裝後會與FrontPage(微軟編網頁軟體)相衝而無法正常使用,

有用此軟體在編網頁者請自行決定是否安裝!!

另外安裝程式後非日本版windows的文件可save日文字

Unicode 補完計畫 2.50 (for Windows all version) 2.98MB

按此下載

回復 支持 反對

easy2game購買點數完整圖片教學鑑於很多人對於easy2game的購買方法不熟識,特此開貼教學!
首先,請大家準備一下入點用的 神州充值卡,面額100的,hkd售$128

圖1 :  註冊之後登入,按圖中的紅圈即可

圖2: 按了充值之後,點選紅圈(點擊購買)

圖3: 點選你所要的點數,然後點擊購買,一般用神州卡的,多數會買2千點的

圖4: 購買數量自定,一張99元 二張198元,如此類推。
       消費券我也不知道是什麼,點否就好,跟著結帳就ok

圖5:  點選手机充值卡之後,點下面的支付即可

圖6: 最後階段輸入你買回來的神州卡序號以及密碼就完成整個購買流程,按下面所示就可以了

最後要提醒一句,付了之後應該會有一組序號跟pw給你的,如果得到該2組,回到圖2 輸入即可
但很多人會發生網頁錯誤,所以要直接用msn聯絡該客服,叫他幫你查看和入點
該easy2game的客服msn:   easy2game01@hotmail.com
回復 支持 反對

試下..謝謝你
回復 支持 反對