打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [利是文摘, 長文極極極傷眼] 星夢Online……太貴了!(上)

1-我冇話過5洗賺 係賺多小問題
2-個d5叫貴d 係貴到膠化
何為貴到膠化呢
先由你放ac個到講起
1隻9 ...
wong.5201314 發表於 27-2-2011 20:09

老老實實,
其實我賣得貴,買方絕對有權議價,亦都有權唔收架wo-.-
我又唔係迫大家收我d野..= =
回復 支持 反對

聖頭倉翼我都收左幾百蚊啵老實-口-"
限量既裝斷左市, 唔能夠用399同499點買番其實係理所當然= ="
(所以我咪積左d死人貨係度, 就算來貨價發售都冇人問津= =)

但我主要想控訴既其實係,
點解天價既裝永遠都係實用性既野...
點解玩家永遠都冇選擇既餘地, 要俾錢買裝再俾錢再買裝,
就算要幫, 要平放, 一兩個人可以幫到幾多= ="

營商既人, 包括我在內, 係食水唔少, 做好多衰野... 我認嫁-,-
但趕走新手玩家既到底係d商人定係星夢本身,
到底係邊個出埋晒d死人貴價盒仔裝唔收唔用就冇辦法玩落去,
就唔好講限量野住, 計計C甲, 魔龍甲, 蝕日翼, 鋼SET, 哩D未絕既野,
哩d野如果直接買點再去星夢百貨買, 有邊樣係平過100蚊...

雖然我認我做奸商係衰~-口- 但係矛頭唔好指錯住~
回復 支持 反對

(上)  = =? 仲有下半部架?
回復 支持 反對

一句到尾- -唔寫得比錢出尼玩 / 比唔起- -' ?
回復 支持 反對

聖頭倉翼我都收左幾百蚊啵老實-口-"
限量既裝斷左市, 唔能夠用399同499點買番其實係理所當然= ="
(所以我咪 ...
yu0308 發表於 27-2-2011 20:33

好簡單
你將你放野既價 低番d 咪得lo
不過星夢係一個自由市場,你鍾意放到幾高都得既 吹你唔脹
回復 支持 反對

岩既-.-星夢冇$真係玩5起 冇$既只好逃離e個弱肉強食既星夢
回復 支持 反對

一句到尾- -唔寫得比錢出尼玩 / 比唔起- -' ?
jimjim3210 發表於 27-2-2011 21:22

要玩就唯有消費, 有d不滿咁解
始終係有d game, 可以靠打怪打到d勁裝呀咁, 唔洗下下俾咁多錢ma
我會覺得一隻game做得好, 係唔應該所有勁野都只靠俾錢買,,,
俾錢就勁...唔俾錢就玩唔掂... 咁隻game個風氣...係咪唔好~~先...~~~~

算, 唔講咁多...一句到尾, 我係有dd唔捨得俾錢, 孤寒得滯=口= 就係咁-,-v
回復 支持 反對

>>星夢在這五年間,早已滲滿了我的記憶當中,是
我成長的一部分<<
真係好岩!!!
回復 支持 反對

好文
星夢的確陪伴我們成長
至於在星夢內的交易就別談了,各有找錢方法.只能怨星夢出裝備的數量太少因而物價暴漲
畢竟物以罕為貴嘛
至於點數方面.我個人認為是這樣的
世界上無免費午餐,亦無免費online
我覺得所謂的免費online,只是讓你免費申請帳號而進入遊戲
但  ,  想有收獲便要有付出
這方法亦是讓星夢能夠生存至今的方法
嗯 . 在這裡,我想多謝任何想增強自我從而購買點數的玩家.
沒有你們的鼎力支持,星夢可能已經倒閉了.
最後 , 我覺得花小小錢無所謂阿..因為至少星夢教懂我一點東西..
加上給了我一個難忘的中學生涯....給了我一些用錢買不到的回憶和道理
所以我在這裡多謝星夢

以上
回復 支持 反對

好文
星夢的確陪伴我們成長
至於在星夢內的交易就別談了,各有找錢方法.只能怨星夢出裝備的數量太少因而物價 ...
愛玩樂 發表於 28-2-2011 01:56

唔差在打多篇心得@@
回復 支持 反對