查看: 4640|回復: 58
打印 上一主題 下一主題
收起左側

砒機問題

我想用大約2500砒部2核機  得5得呢?
回復

$2500砌雙核機當然ok

Intel Celeron G530 (2.4G, 2M Cache, with HD Graphics) CPU $330.00
GIGABYTE GA-H61M-DS2 H61 M.ATX M/B $390.00
A-DATA DDR3 4G 1333MHz CL9 RAM $165.00
WD Caviar Blue 5000AAKX 500G SATA3 6Gb/s 16MB HDD $485.00
Galaxy GT630 1GB DDR3 495.00
Lite-On iHAS124 24X SATA BK DVD Writer $135.00
Cooler Master RC-335U Case With Cooler Master 460W PSU $490.00
Total: $2490.00
回復 支持 反對

Intel Celeron G530 (2.4G, 2M Cache, with HD Graphics) CPU $330.00
GIGABYTE GA-H61M-DS2 H61 M.ATX M/B $390.00
A-DATA DDR3 4G 1333MHz CL9 RAM $165.00
WD Caviar Blue 5000AAKX 500G SATA3 6Gb/s 16MB HDD $485.00
Galaxy GT630 1GB DDR3 495.00
Lite-On iHAS124 24X SATA BK DVD Writer $135.00
Cooler Master RC-335U Case With Cooler Master 460W PSU $490.00
我5係好明咩來,同埋去邊到砒
回復 支持 反對

主要打機--
回復 支持 反對

1.中央處理器 (CPU)
2.底板
3.RAM 記憶體
4.HDD 硬盤
5.DISPLAY 顯示卡
6.DVD
7.機箱

如果你砌可以去黃金/高登/旺電/灣電/灣電298
回復 支持 反對

主要打機--
hahaiamricky 發表於 13-7-2012 16:42

打機$2500真係打5到D超食顯卡的game
回復 支持 反對

我play d game 5超食顯卡
回復 支持 反對

thx     1-7 全部??機箱要490?有d平嗎?請幫找找
我用來打機和上網的.window?我想要Window 7
回復 支持 反對

thx     1-7 全部??機箱要490?有d平嗎?請幫找找
我用來打機和上網的.window?我想要Window 7 ...
hahaiamricky 發表於 15-7-2012 11:36

最低消費:
1.中央處理器 (CPU)
2.底板
3.RAM 記憶體
4.HDD 硬盤
5.DISPLAY 顯示卡
6.DVD
(usb裝機 但係要睇底板有無support)
7.機箱(無機箱極度不便)
8.火牛

機箱要490係因為包左火牛
Windows?自己係yahoo 搵下開心版
周街都有
回復 支持 反對

我play d game 5超食顯卡
hahaiamricky 發表於 14-7-2012 15:23

你玩咩game多
回復 支持 反對