查看: 10531|回復: 9
打印 上一主題 下一主題
收起左側

hk 遲早俾人ban..睇下

http://spgame.net/viewtopic.php?f=4&t=636

外國人講既

Back in MSP. When people trade wins for eles, they find a room in the 100's and try to hide from people but wow.. These hong kong mofo just outright do it right infront of your face. Why the hell do they even bother playing beta? Everytime i log on and get to lobby, all the rooms are either full of wash esc + no atk or NO PET NO FU NO ATK NO SHOOT NO SHEILD NO ANYTHING. ** am i suppose to play? Not to mention their horrendous distance lag. Patient bear waiting to ban all HK IP or give them their own crappy server

TL;DR

- HK are shameless idiots
- Ban them ALL
- Kira for president
回復

信民間也不信官方聲明
你選擇性地只看民間抱怨
回復 支持 反對

之前睇過一篇管理員既答覆
話管理員會遲下整個SERVER係安置比香港IP既玩家

玩家UP二UP就信,真傻
回復 支持 反對

我認為系語言個方面,5好爆粗;
至於個D房;可以拒地有拒地玩,洗卡場就洗卡;
5洗開分SER乍==
回復 支持 反對

講真我識好多hk人都幾nice 係1部分衰姐
回復 支持 反對

其實我到現在也有疑問是不是香港SERVER..
問很多人都說別說中文會被BAN因為是外國SER
另一方面又我找到MSN群是香港SERVER管理的組群....
事實上更甚少見外國人 偶然看到一個韓國人跟小量外國人 佔9成是香港人...
其實有沒有人能確實說給我聽是香港還是外國SER?
回復 支持 反對

信民間也不信官方聲明
你選擇性地只看民間抱怨
幸運的人 發表於 3-8-2012 16:26

唔理BAN唔BAN都好,都已經搞到咁多人抱怨
咁你都唔自律少少?

其實我到現在也有疑問是不是香港SERVER..
問很多人都說別說中文會被BAN因為是外國SER
另一方面又我找到MSN ...
木下宏介 發表於 3-8-2012 23:53

個SERVER係北美
回復 支持 反對

Q: Will you ban all the Hong Kong or Chinese players?

A: No.
係官網個FAQ到明確講左唔會ban香港ip

但係d小學雞仲係咁樣無品落去,,認自己係hk player都覺得羞恥...最好個separate server專for 16以下...
回復 支持 反對

依家d小學雞好中意昆人地白卡,, 我真係吾明點解要甘做,,
甘無品既野,, 係得d無品既小學雞先會做,,
昆完走仲要講句byebye~,, 隻game已經比小學雞污染哂,
我信呢個世界係有報應既!
回復 支持 反對

回復 8# ∼香B∼

有鬼用咩. 佢地會入先得 就好似好多初中仔睇AV 夠18禁啦
回復 支持 反對