收起左側

[兵陣研究] 傳說將大約測試------(感謝賢23)玩家,借出時間實測

阿...唔記得左放圖,,DIU,,,,,算
大慨試一下,想要更準確既可以再試,,感感謝賢23玩家,借出雙經時間,仲要唔怕麻煩一次又一次錦試...有錯既係關我事..佢只係打怪....唔該晒~~,,,

係由傷到隻怪到殺死黎計.....唔係完場

(+5盤/+5水)250陰/212LV孔4
空裝(734智)                        有陰司套冇300 有陰                          有司套有300有陰            
9-9.5                        秒右左 7-6.5秒右                          5-5.5秒左右
100%                        128.57%                                      144%
冇裝有陰             冇裝冇陰
28秒右狙             殺唔死...用晒MP都剩1/4血而且用左33秒左右
100%                               85.5%
------------------------------------------------------------------
如果就錦睇...300點好似差左28%左右..呢度強左幾%既意思係,殺怪既時間減少百分比,即係你既殺怪時間少左28.5%ONLY,不代表你都係用錦多秒,,,,,,日後升到250再更,,希望到時再準D,

有錯請指出,一齊研究下,謝~~
回復

回貼擺埋圖呀嘛
回復 支持 反對

sorry 我唔係好明你講咩,都係圖啦
回復 支持 反對

多謝分享
回復