查看: 6265|回復: 88
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] .: NAMELESS :. ..{ 加多張[ 已加了BH ] }

yoyo`大家好.w."*,,我巧耐冇開POST NA-   -",,

洗完機`裝番個PS`就整左2張相出黎 .w.",,

我就幾鍾意的說`但我覺得應該有d地方改善下`希望大家比D善意GE批評啦-v-!

`[ 兩幅圖都係就咁CUT個人出黎,,而其他都係我自己1手1腳整的`BH 唔係我整-v-]`

GO~!`

1) 簽名黎`我完全唔知加咩字好-  -`比比意見吧!

2) 本來想做頭像`點知整大左-w-!!"..幾鍾意右上個個BH-v-! 我覺得好美呢~
    "BY MOUSE"個個..本想放係右下的`但我冇中間D字GE字型-  -`唔知你地知唔知呢個咩字型黎?

--------------------------------------------------------------

3) 今日趁老公番學`偷ON佢個AC影的-v-! 仲除左佢d變身器`再黎XDD" 好彩同我UP緊LV D人送左幾件比我姐~ thzzz"
    `幅圖,,好似怪怪地`i mean..右下個個BH",,好整襯~3~!! 唔該~意見!!

---------------------------------------------------

呢張冇CUT背景-V-"..冇咁空咁吧~~?*..
個MOUSE`放個個位都OK-V-!!"

請住回呀`意見意見>v<!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

因為好多人想話要我D BH"那我順應要求..upload比你地吧-v-"..(那差唔多係我全部的BH了`希望你地鍾意啦)
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

評分

參與人數 1樂點 +17 收起 理由
siu芷 + 17 熱心協助

查看全部評分

回復

我覺得幾好呀-w-....
諗唔到有咩可以話-v-
回復 支持 反對

原帖由 siu芷 於 28-1-2008 17:23 發表
我覺得幾好呀-w-....
諗唔到有咩可以話-v-

HA`咁誇獎我呀XDDD-   -",,
但總覺得"BY MOUSE"..有點唔岩FEEL- 0 -"

加多張先.____."岩岩整好呀又XD*
回復 支持 反對

影得好好 加工好好
整體好好 潛水真好
[謎之聲:唔好再Up廢話]
逃∼!
回復 支持 反對

我覺得你加名既位幾好丫.__."
好過我-w-
回復 支持 反對

被逼上黎睇..睇老婆既圖XDD///
我都吾知講咩好...始終都吾識呢D野嘛,,;P
不過你整成點我都會話靚的=D呵呵
回復 支持 反對

好 空 ._________. "

BRUSH 好靚 A__A 比我 @V@
回復 支持 反對

2張都幾靚~~~
不過第1張隻人好似好孤獨=0='"!!!
回復 支持 反對

wa好令wor;;
我想要你d bh多d姐a__a
可以試下加d英文句子 斜上去咁-__-
好中意你d bh添-.-!