打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手求教~~....

點樣係f6賣野....我又冇地攤....
另外點樣可以賺彩金==我連裝都合唔到
回復

點樣係f6賣野....我又冇地攤....
另外點樣可以賺彩金==我連裝都合唔到
k37653 發表於 8-1-2013 21:31

1. f6賣野係要有SS卡的,而SS卡就起180 event拎到,而180 event係要入房玩180分鐘遊戲先拎到1日咁大把 -.-,而賣野係要入交流mode禁右下角    交叉左一個制,禁左就有得賣野了
2. 每日登入有送lv+1,sk+1,sk1+1同sk2+2,如果你好彩既話,你拎到sk1+1/sk2+1,你就可以賣比我了  (唔好反白),你就發達了!
    sk1+1/sk2+1一個賣到好多錢的 (唔講有幾多 )
3. 升裝唔好用卡,用lv fusion+1,一個賣20萬 ( very cheap ) 好彩就一下升到,唔好彩就...... 我試過4x個都升唔到
    合裝最好唔好用卡(有D除外) 用sk fusion+1合  (唔好將sk+1同sk1+1混淆)  sk+1既價係2百萬至3百萬不等

注:sk+1係免費(唔洗卡,錢)將裝兩個skill都轉哂,sk1+1係只將第一個skill轉,第2個skill不變,sk2係只將第二個skill轉,第一個skill不變,
       而lv+1係免費(唔洗卡,錢)升級裝備 冇金既成功率係5%,有金既成功率係10%

希望我解答到你既問題。

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
07101519 + 15 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對